Postup přípravy
Krok 1: Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty.
Krok 2: Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji.
Krok 3: Necháme okapat a posypeme cukrem a skořicí.
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Moje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 51 minutami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 14 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
topinka se skořicí,
chatny na topinky,
www moucnik sachor,
skoricove topinky,
topinky tradicni,
recept na sladkou topinku,
sladné topiny,
jak udělat sladkou topinku,
co na sladkého na topinky
Suroviny:
horchata,
bageta,
vejce,
olej,
cukr,
skořice
Komentáře (22)
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
Výslovnost tady:
http://cs.forvo.com/word/horchata/#es
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
A ona je to nová zajímavost