Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty se zelím a cuketou na pivu

Jednoduché recepty bývají často ty nejlepší. Pokrájené špekáčky orestujeme na cibulce a zapečeme v jednom pekáčku s cuketou a se zelím, pokrm podlijeme černým pivem. Pikantní směs chutná nejlépe s krajícem čerstvého chleba.

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 8. 2012 20:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 651 kJ / 1 112 kcal
Bílkoviny11,91 g
Tuky84,72 g
Vláknina10,62 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 4,97 g
Sůl12,05 g
Sacharidy60,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

19. 8. 2012 09:07

Andrejko, moc pěkný a do letních dnů jako dělané. Máš 12.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 8. 2012 23:25

Uchfancancující nápad!!:-O:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

18. 8. 2012 22:49

... no mňam ;-);-);-)

ivulinka ivulinka

18. 8. 2012 22:25

:-O:yes: hezký a určitě moc chutný receptík:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 8. 2012 21:45

Krásná víkendová bašta:-p:yes:

jirholu jirholu

18. 8. 2012 21:33

Pěkné papáníčko :-p:-p:yes:

rebeka rebeka

18. 8. 2012 21:26

1974andrea: že to tu nebylo v pátek:-// u nás byly farmářské trhy a luxusní špekáčky mmj prodávali.. škoda:-( koupím méně luxusní, ale z masa, né z kostí:-D:-D a děkovat nemusíš.. já ráda pochválím, když je co.. a to je u tebe vždy;-):yes:

1974andrea 1974andrea

18. 8. 2012 21:24

rebeka:Myslím, že i kapusta bude dobrá;-). Díky Nadi:-K

rebeka rebeka

18. 8. 2012 21:15

vypadá to náramně, Andrej:-p;-):yes::yes: zelí.. to už asi na záhonku není, ale kapusta yes.. co ty na to;-):-? i piviště black je.. já si to co nejdřív udělám.. už teď na to chuť mám:-p:-p zatím ti boďana dám;-):-D:yes::yes:

nofrona

18. 8. 2012 21:00

To bych si dala:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší buřty na pivu buřty na zelí špekáčky se zelím buřty na pivu buřty s cuketou jídlo z buřtu špekáčky na pivu se zelim buřty na pivu na kolečka buřty na pivu recept zelí recept buřty na pivě špekáčky na pivu s cuketou vuřty se zelim špekáčky se zelím na pivu cuketa se špekáčkem na pivu špekáčky na cernem pivu cuketa buřty se zelím a bramborem buřty v zelí buřty na černém pivu s cuketou buřty na zelí a pivě závin na slano

Suroviny: špekáček, slanina, zelí hlávkové, cuketa, cibule, česnek, kečup sladký, omáčka sojová, pivo černé, sůl, olej

TopRecepty.cz

Buřty se zelím a cuketou na pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBPW