Brasírovaná hovězí žebra
Hovězí žebra, necháte nejprve namarinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť bylinkami provoněné zeleniny se šťavnatým masem je luxus.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 045 kJ / 2 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,31 g |
Tuky | 181,17 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 102,82 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2012 19:52
Eliza: Hovězí cokoliv je levné to tedy hledím, zřejmě je váš plat nesrovnatelně větší než můj
22. 10. 2012 19:52
Eli co dodat...jen
22. 10. 2012 19:34
jarda Kadic: Na nic takového ani podobného nekoukám, ani nevím, kde to je. Nakonec maso je to levné (aspoň myslím), tak bych to neřešila. Vlastně takové záležitosti nikdy neřeším, mám víc na mysli chuť výsledného pokrmu. A tady je vlastně moc dobrá.
22. 10. 2012 19:23
Věřím, že je to dobrota, masko měkké, ale po dojedeni se nechodte koukat na stav elektroměru,, jinak vám ta dobrota zhorkne
22. 10. 2012 19:18
To je pravda, ale jako stále ještě nevlastník pomalého hrnce si musím vytačit s občejnou elektrickou troubou... Ale jde to.
Děkuji za body a komentíky.
Děkuji za body a komentíky.
22. 10. 2012 18:53
Nádhera
Myslím, že pro PH je to jak dělané
Myslím, že pro PH je to jak dělané
22. 10. 2012 18:48
nádhera, taková voňavá pomalu dělaná masička mám moc ráda
šlo by to připravit i v pomalém hrnci?
šlo by to připravit i v pomalém hrnci?
22. 10. 2012 18:48
naprosto neodolatelné, já bych se asi přepapkala To musím vyzkoušet. Krásný rcp
22. 10. 2012 18:48
Eli, je mi ctí, že ti jako první můžu dát bodík a pochvaku za tuhke nádheru. Skvělé!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 6 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 47 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pecena hovezi zebra pečená hovězí žebra pohlreich pečená hovězí žebra na medu marináda na hovězí žebra hovězí žebra pečená marinovaná hovězí žebra hovezi zebra na medu recepty hovězí žebro pečené pečené hovězí žebro pohlreich pecena hovezi zebra recept pečené hovězí žebro hovězí žebra marináda recept hovězí žebro pečené nakládaná žebra pečené hovězí zebra marináda na pečené hovězí žebro recept na pečená hovězí žebra marinované hovězí zebra marinada na pecena hovezi zebra recept pečená hovězí žebra
Suroviny: žebro hovězí, hořčice dijonská, med, česnek, ocet vinný, olej olivový, demi glace, feferonka, koření provensálské, mrkev, cibule, vývar hovězí, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, sůl
Brasírovaná hovězí žebra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgKq
39 názorů