Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 10. 2012 12:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 072 kJ / 1 451 kcal
Bílkoviny13,65 g
Tuky142,78 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,15 g
Sacharidy26,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

23. 10. 2012 13:56

Pekne tucne.Ocasky bych pekla jako ty, pote z nich odebrala trochu vypeceneho tuku,na nem osmazila petrzel a vlozila do pekacku k ocaskum.Vkazdem pripade to bude ohromna dobrota!

monika17

23. 10. 2012 12:44

Teda ty máš obr česnek,:yes: já letos takový chcípáčky a ten španělskej a čínskej nechci:-//

Eliza Eliza

23. 10. 2012 12:41

Mňam:-p:-p. Tohle masíčko miluju:yes::-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně pečené vepřové ocásky vepřové ocásky s kostí recepty hovězí ocásek recept vepřová pečeně recepty hovězí ocásky vepřové ocásky recept pečené ocásky vepřový ocásek vepřová pečeně recept recept na vepřové pečené ocásky vepřová pečeně omáčka pečený vepřový ocásek vepřové ocásky recepty z vepřové vepřové ocásky vepřový ocásek recepty zelene pivo dětmarovice pečené vepřové s omáčkou recept vepřová pecene hovezi ocasek recepty

Suroviny: ocas vepřový, petržel, slanina, česnek, smetana na vaření, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vn29