Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 321 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,30 g |
Tuky | 56,57 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 134,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme dvě nahrubo nakrájené cibule, pokrájená játra, hořčici, obě papriky, chilli, prolisovaný česnek. Vše promícháme a necháme odležet.
Krok 2: Na oleji si zpěníme najemno nakrájené 2 cibule s kmínem a pepřem. Přidáme játra osmahneme, podlijeme vodou a necháme dusit, dokud játra nezměknou, přidáme libeček a masox. Omáčku zahustíme jíškou.
Krok 3: Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme, necháme uvařit do poloměkka. Dáme do mísy, posypeme kari, solí, polijeme trochou oleje a promícháme. Pečeme dokud nezměknou na 250°C.
Zveřejněno 28. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská játra s pečenými brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9p2
Moje poznámka
Ďábelská játra s pečenými brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9p2
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
dábelská vepřová játra,
dábelská kuřecí játra,
dábelská játra na cibulce,
veprova dabelska jatra,
kuřecí játra s pečenými brambory,
vepřévé játra,
vepřova játra dábelská,
dabelska jatyrka,
dabelska drůbeží jatra,
restovaná krůtí játra s jablky a cibulí,
jatra s pecenym bramborem,
vepřová játra s pečeným bramborem,
kureci-jat,
jatra s pečenima bramborama,
´dábelská játra,
ďábelská játra vepřová,
kruti dabelska jatra,
ďábelská pikantni játra,
játra s pečeným brambory,
dabeslská játra
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
hořčice plnotučná,
hořčice kremžská,
česnek,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
koření chilli,
kmín drcený,
libeček,
masox,
sůl,
brambory,
koření kari,
sůl,
olej
Komentáře (8)