Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snadný štrúdl

Velmi jednoduché, ale výborné těsto na štrúdl. Zvládnou ho i zečátečníci. S tímto těstem na štrúdl se moc dobře pracuje. Do náplně štrúdlu kromě jablek můžete přidat oříšky, skořici, strouhané perníčky, kakao, mletý mák a podobně.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min Bez doby odpočívání těsta

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, Bez doby odpočívání těsta)

3. 11. 2008 15:42

Suroviny pro 3 kusy

3 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 424 kJ / 1 535 kcal
Bílkoviny38,10 g
Tuky9,12 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy309,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

27. 6. 2009 23:43

urcite zmaknuta...nie rozpustena....

plotna plotna

27. 6. 2009 23:40

Asi mám hloupou otázku ale ta hera je změklá nebo rozpuštěná?Já mám ráda vše,jak se říká polopatě.Děkuji.Jana:-p

Iljusa Iljusa

24. 6. 2009 19:25

Dobrotka, která nikdy nezklame :yes:

Jana

30. 4. 2009 00:07

Štrůdl vypadá dobře. Je jednoduchý a vypadá dobře. Brzy ho vyzkouším:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2009 19:08

Jéé, tady jsem se tak nasmála Jance!:-)):-D Jako bych viděla sebe! Taky vždycky doma něco nemám, ještě, že to mám tady do obchodu 50 metrů:-) Já dělám taky takový úplně jednoduchý štrůdl. Jeden kelímek pomazánkového másla a dva ty kelímky mouky, jen hned z hlavy nevím, jaké té mouky,myslím polohrubé. Bez vajec. Je skvělý!!;-)

Jikotka Jikotka

5. 11. 2008 23:52

Hlavně že chutná,to je důležité !!!!! Já dávám někdy místo skořice Granko a je to výborné.Zdravím janko:-))

Jana Pá

5. 11. 2008 18:13

Je to dobré, jedna nohavica štrůdlu už je pryč, a z té druhé zůstalo tak pro 2.:-))

Jana Pá

5. 11. 2008 17:02

už je to v troubě, ale kdybyste viděly ten systém přípravy, tak řeknete, dejte té paní raději páku od traktoru, není skořice u nás doma, cukr, aby pohledal, vál malý, těsto tlusté, jablka jsem strouhala přímo na těsto, dala tedy jen rozinky, zamotala a potřela vajíčkem, budou to 2 "tlustoši", protože těsto bylo málo vyválené, jo a na těsto jsem dala strouhanku, aby tam něco bylo , ale už to voní, dávám 1 a čekám:-*:-)):no:

vlecena

3. 11. 2008 23:37

mz se tesim jak strudl vyzkousim.Dik :-))

Jikotka Jikotka

3. 11. 2008 17:04

Také jsem zkoušela zakysanou smetanu,šlo to ,ale jogurt je lepší:-O

spagetka spagetka

3. 11. 2008 16:08

já dělám velmi podobný štrúdl,jen jiný poměr - 200g špaldové, 100 g celozrnné mouky, 140 g Hery, kelímek jogurtu (asi 130 cl). Musím říci,že je to fakt rychlé a výborné.:-p :yes: Doporučuju. Jo a někdy místo jogurtu dám tvaroh. Taky :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štrůdl štrůdl recept recept na štrůdl jednoduchý štrůdl štrůdl s jogurtem recept štrůdl recepty na štrůdl štrůdl z hery štrůdl ze špaldové mouky štrúdl z celozrnné mouky štrůdl z pomazánkového másla štrůdl z jogurtu jednoduchy recept na strudl celozrnný štrudl recepty štrudl špaldový štrůdl rychlý štrudl štrůdl recepty jogurtový štrůdl štrúdl ze zakysané smetany

Suroviny: mouka hladká, tuk hera, jogurt bílý, jablko, cukr skořice, ořechy, rozinky, vejce

TopRecepty.cz

Snadný štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPOR