Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 389 kJ / 93 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 0,53 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené filé s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWk4
Moje poznámka
Zapečené filé s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWk4
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 16 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 40 minutami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 54 minutami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 1 hodinou
Klobásníky
Krista56 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 3 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 3 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 3 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečené filé s rajčaty,
zapečené rybí filé s rajčaty,
rybí filé zapečené s rajčaty,
file s rajcaty,
filé po jadransku,
rybi file po jadransku,
zapečené filé,
zapečené filé s rajčaty s paprikou recept,
file zapečené s rajčaty,
zapečená ryba s rajčaty,
zapečené filé s rajčaty a paprikou,
zapečené filé s rajčaty,
file na rajčatech,
ryba po jadransku,
zapečene fille,
zapékaé filé s rajčaty,
zapečené filé s rajčqty,
filé s rajčaty a paprikou,
zapékaé filé s rajčaty,
zapékané rybí filé s rajčaty
Suroviny:
rajče,
cibule,
fazolky zelené,
filet rybí,
koření na ryby,
sůl,
pepř
Komentáře (3)