Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový perkelt se zelím (Székelygulyás)

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

30. 12. 2012 17:57

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 187 kJ / 1 957 kcal
Bílkoviny147,98 g
Tuky87,31 g
Vláknina41,63 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 7,55 g
Sůl18,60 g
Sacharidy114,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala mě kniha Culinaria Maďarsko a také chuť na něco ostřejšího po sladkých vánocích.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

30. 12. 2012 18:01

Přelož to do češtiny, takhle to nikdo nenajde ;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perkelt se zelím vepřový perkelt perklet perklet recept vepřový perklet vepřový perkelt na pivu pikantní vepřová perkelt perkelt,tokáň veprovi perklet tokáň perkelt rozdíl szekelygulyas.hu vepřový perkelt na smetaně szekely gulyas.hu vepřový perkelt se zelí perklet česky vepřový guláš s kysaným zelím recept na perkelt se zelím co je o porkelt perkelt z plecka bez smetany székely guláš

Suroviny: plecko vepřové, slanina, sádlo, cibule, pilsner urquell, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, česnek, zelí kysané, mouka hladká, smetana zakysaná, kmín celý, feferonka

TopRecepty.cz

Vepřový perkelt se zelím (Székelygulyás)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vLnr