Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 032 kJ / 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,38 g |
Tuky | 34,46 g |
Vláknina | 34,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXPg
Moje poznámka
Králík v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXPg
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 7 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 22 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 45 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kralik recepty,
pečená roláda z králíka,
recepty z králíka,
rolada z kralika,
dort králík fotopostup,
vykoštění králíka na roládu,
recepty na králíka,
králík recept,
králík v kosilce,
recept na králíka,
recepty králík,
vykoštění krajika na roládu,
kralici jatra v branici,
králík,
králík roláda,
co se zbytky pečeného králíka,
králik v slaninove košilce,
kraličí blány,
užasný králík,
králík brišní blány
Suroviny:
maso králičí,
blána tuková vepřová,
bok česnekový,
cibule,
olej,
sůl,
šťáva rajčatová,
solamyl,
šťáva rajčatová,
olej,
čubrica,
česnek
Komentáře (24)
A moc se mi líbí ty fotečky se šťouchanými brambory, nádhera
Bránici jsem v surovinách odstranila,ať se nikdo nemusí pod receptem pozastavovat
Za zájem o rcp i komentář děkuji
tejejko-odřený z kůže už přišel z Číny
Růženko-tento byl krásně růžový
rebi-to víš,že mi to nevadí,alespoň to příště usnadní hledání
Všem Vám moc děkuji za milé komentáře,které mě potěšily a i za hodnocení této chutné bašty
Ale recept sa mi páči...
Jen jedna poznámka- tato "košilka" nemá s bránicí nic společného,je to předstěra(omentum),tuková blána obalující vnitřnosti.Bránice(diaphragma) je svalovo-šlachovitá přepážka mezi břišní a hrudní dutinou.
Nezlobte se,nerada bych byla za šťouru,ale tento omyl je velice rozšířený,vyskytuje se i v časopisech,a tentokrát mi to už nedalo.
joo a máš to parádní a senzační foto
Konečně něco na co se dá dívat
Dávám bod a hřeje ten recept