Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v košilce

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

25. 1. 2013 18:45

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 032 kJ / 725 kcal
Bílkoviny15,38 g
Tuky34,46 g
Vláknina34,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud neseženeme vepřovou blánu, tak z každého kusu marinovaného masa uděláme jeden závitek, zajistime párátky, nebo nití a dále postupujeme stejně.

Komu nevadí masitá barevná paprika, může ji nakrájenou na tenké proužky rozložit na slaninu a poté zavinout. Já jsem na to úplně zapoměla. Na fotce se surovinama je plolovina červené.Ale to je spíše jen pro oko na řezu:-)

Postup na vykostění hřbetu a další chutné rcp na“králíčí“zavinovačky“ naleznete zde

http://www.toprecepty.cz/recept/31029-roladky-z-kr...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

25. 1. 2013 19:01

Krása nebeská, včetně mojí oblíbené tukové blány - já zejména používám u pečení sekané;-);-);-):-K

Alexiss Alexiss

25. 1. 2013 18:57

Vypadá fakt moc dobře,včetně popisu.Moje skorotchýně dělala v košilce játra,nemělo to chybu.:-p
Jen jedna poznámka- tato "košilka" nemá s bránicí nic společného,je to předstěra(omentum),tuková blána obalující vnitřnosti.Bránice(diaphragma) je svalovo-šlachovitá přepážka mezi břišní a hrudní dutinou.
Nezlobte se,nerada bych byla za šťouru,ale tento omyl je velice rozšířený,vyskytuje se i v časopisech,a tentokrát mi to už nedalo.:-8

ruzena ruzena

25. 1. 2013 18:56

Noooo konečně pořádný recept:yes::-D:-KAničko máš to krásné:yes::yes::yes:už to tu chybělo po těch paskvilech co tu lítaj:-D:-D:-Djenom,kde sehnat toho micáka....to je velký problém...ty modré kupované...néééé:-Ddávám bodíka a i toho králíčka bych si s chutí dala:-D:-D:-D:-p:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

25. 1. 2013 18:55

Aničko, to je nádhera a ještě k tomu králíček, kterého milujeme, ale nemáme žádný zdroj:-( Jasnej 4.bod:yes:

suslajda suslajda

25. 1. 2013 18:52

Aničko moc pěkného micáka v košilce jsi vytvořila:yes::yes:

hosta hosta

25. 1. 2013 18:51

Aničko moc pěkné, králíky mám dostupné. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo si sem dneska troufl s receptem:yes::-D:-D

srettka

25. 1. 2013 18:50

ach, to je najednou krásy:-* bože,to je rozkoš vidět a číst pořádný recept:-* díky anýzku:-K:-K:-K
joo a máš to parádní a senzační foto:yes::yes::yes::yes:

nofrona

25. 1. 2013 18:49

Bože Aničko to je nádhera:yes::yes:
Konečně něco na co se dá dívat:yes::yes:
Dávám bod a hřeje ten recept:-K

jarka skrobakova

25. 1. 2013 18:47

Aničko máš to moc krásné, jak recept tak foto luxusní:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes::-p já bych si pochutnala:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kralik recepty pečená roláda z králíka recepty z králíka rolada z kralika dort králík fotopostup vykoštění králíka na roládu recepty na králíka králík recept králík v kosilce recept na králíka recepty králík vykoštění krajika na roládu kralici jatra v branici králík králík roláda co se zbytky pečeného králíka králik v slaninove košilce kraličí blány užasný králík králík brišní blány

Suroviny: maso králičí, blána tuková vepřová, bok česnekový, cibule, olej, sůl, šťáva rajčatová, solamyl, šťáva rajčatová, olej, čubrica, česnek

TopRecepty.cz

Králík v košilce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXPg