Dobré perníčky
Perníčky patří neodmyslitelně k Vánocům. Udělejte si těsto několik dní dopředu, nechte ho odležet a pak s pomocí omladiny vykrajujte různé tvary, které budete po upečení moci nazdobit bílkovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 20 534 kJ / 4 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,95 g |
Tuky | 67,61 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 4,56 g |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 949,51 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2013 22:12
2. 2. 2013 10:06
1. 2. 2013 15:50
Myslí si to i někdo jiný, nebo jenom Vy?
Co kdyby se to jmenovalo jenom Perníčky a lidé, co to čtou by napsali "dobré"?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 4 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 9 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 11 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalou polevu na perníčky můžete podle našeho videa připravit dvěma způsoby, popíšeme oba postupy
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: odlezene pernicky dobrá poleva na perníčky pečení perničku v elektrické troubě pečení perníčků recept dobrá bílková poleva na perníčky tvary pernicku dobry recept napernicky perníčky tvary dobré vánoční perníčky poleva na perníčky s octem pečení perníčká recept na dobeé perníčky velmi dobré perníčky perníčky pečení v elektrické trubě oerniky pečení pernícku elektricka trouba dobrou polevu na perníčky recept na fit pernícky dobré perníky dobrá poleva na oerníky
Suroviny: tuk hera, mouka hladká, cukr moučkový, med, rum, kakao, soda jedlá, vejce, bílek, cukr moučkový, ocet
Dobré perníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Jyj
3 názory