Džem z červeného rybízu
Pracnější příprava, ale o to luxusnější je výsledek - domácí rybízová zavařenina ovoněná kořením a rumem. Bude chutnat v kombinaci masových jídel, jako ozdoba paštik, stejně tak na palačince nebo vdolku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 836 kJ / 3 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 56,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 788,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBmp
Moje poznámka
Džem z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBmp
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 8 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy
katerinaas před 43 minutami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 7 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 8 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 9 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 9 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 10 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 11 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z červeného rybízu,
červeny rybiz marmelada,
cerveny rybiz recepty,
marmeláda z červeného rybízu za studena,
rybizovy dzem,
rybízový jam,
jak zpracovat červený rybíz,
červený rybíz,
jam z červeného rybízu,
džem z černého rybízu,
jam z rybízu,
recepty z červeného rybizu,
vyroba dzemu,
marmelada z červeneho rybizu recept,
rybízový dźem za studena,
marmelada červeny rybiz,
marmeláda z červený rybíz recepty,
marmeláda z rybízu červeného,
mletí rybízu,
recept na marmeladu z cerveneho rybizu
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krupice,
skořice mletá,
kyselina citronová,
koření hřebíček,
rum
Komentáře (22)
Proboha, když vařím něco podobného, vždy to je řídké a pak po vychlazen houstne.
Jak se může člověk (který to patrně nikdy nedělal a tudíž ani neví) ještě osočovat.
No, každý jsme jiný.
Ale zas jsou tu zkušené kuchařky a výborné recepty, je hledat.
A díky za pochopení
Nejvíc řvou závistivci, co navíc nic neumí..., ne že jsem extra kuchařinka.
A dík za příspěvek
Víš, já už sem nechodím, tak se ani nepřihlašuji, jenže mi do meilu přišlo tolik odkazů po dlouhé době a najednou, tak mi zvědavost nedala (inu jsem ženská) a bylo mi jasné, že tam může být něco, na co bych měla reagovat. Ještě jedna omluva.
A děkuji za to, že jsi schopna akceptovat i jídla našich předků, to se tu myslím moc nehodí, tady spíš načančané talíře... (nebrat prosím nikdo osobně). Děkuji za pochopení.
Byl to babský sněm a div nás nevyhodili z hospody pro vlastní konzumaci.
Ochutnávka - jen jedna to znala. Nakonec si vzali i recept
Není do džem, ale náhrada brusinek - např. svíčková atd., ostatně jsem časem přišla na mnohé uplatnění kuchyni sama.
Holka, recepty se přece opakují (někdo chtěně - někdo ne)
Dávám to sem, protože mnozí to neznali (tehdy) a ani já ne dělám ho právě teď....
Jinak jsem našla plno kuchařek po babičce i z válek, ale nezveřejňuji pro posměch.
Levné, dobré, ale bojím se invektiv.
Recepty na cokoliv snad lze dávat kdykoliv. Něco má dost krátkou sezonu, to bychom dopadli. Využiju jich, když potřebuji a je to.
Já to neberu ve zlém, když tak to odstraním.