Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 919 kJ / 5 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,25 g |
Tuky | 392,05 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 848 mg |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 456,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky ušleháme s cukrem, za stálého šlehání přidáváme olej a vodu, postupně lehce vmícháme obě mouky smíchané s práškem do pečiva a nakonec opatrně sníh z bílků.
Krok 2: Pekla jsem na 180°C ve formě průměr 22 cm, dno vyložené pečícím papírem, boky potřené máslem.
Krok 3: Korpus je 3x prokrojený a natřený pistáciovým krémem.
Krok 4: Na krém uvaříme hustou kaši z mléka a mouky, necháme vychladnout a vešleháme po troškách do vyšlehaného másla s cukrem.
Krok 5: Nakonec vešleháme pistáciovou pastu.
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spiderman pro Jiříčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8By
Moje poznámka
Spiderman pro Jiříčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8By
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 7 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 24 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 5 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Tématické fráze:
pistáciová pasta recept,
spiderman z marcipanu,
postup z marcipánu a spidermana,
jak obarvit marcipán gelovými barvami,
pistáciová pasta
Suroviny:
vejce,
voda,
olej,
cukr,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
pistáciová pasta,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
marcipán,
potravinářské barvivo gelové
Komentáře (1)