Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

20. 2. 2013 20:12

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 365 kJ / 804 kcal
Bílkoviny113,30 g
Tuky37,91 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,70 g
Sacharidy2,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejsem expert na steaky, což mě velice mrzí. Doufám,že se jednou k někomu, kdo je bezvadně umí“nasáčkuju“na ochutnávku. Protože jsem měla ale opravdu nádherný kousek masa z mladého kusu a bála jsem se,že to pokazím, tak jsem zaexperimentovala se surovinami i přípravou a nelituji. Maso bylo v lednici naložené 2dny, pomerančová kůra nezhořkla a nebylo to vůbec na škodu. Pěkně osmahnuté na másle chytilo krásnou barvičku a poté dodělané v alobalu v papiňáku bylo měkounké a na řezu slabě narůžovělé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Coleta

20. 2. 2013 20:35

Teda Aničko, ty Vaše recepty, nechcete mě vzít na stravu? Hlásím se do řady. Opravdu krásné a jistě chutné. Moc nehodnotím recepty beze vyzkoušení, ale tady musím dát:yes: předem;-)

BILKOVAI BILKOVAI

20. 2. 2013 20:33

Teda Aničko:yes: Já smekám, něco takového vytvořit v papiňáku :-O:-O Úžasné:-!

spagetka spagetka

20. 2. 2013 20:29

Ani, já stejky taky neumím, přitom je miluju. dělám podle manžela.. a... nic... :-8:-8 Myslím, že tohle je sázka na jistotu ;-):-p:yes:

magdalenka magdalenka

20. 2. 2013 20:28

Vyzerá to dokonale...:yes:

Colombo65 Colombo65

20. 2. 2013 20:25

... tak to "čučím", steak z papiňáku;-) to je nápad:-O
Asi bude hodně rejpalů, že jsi maso "zabila", ale jak se říká všechno se má vyzkoušet;-);-);-)
A navíc, když je to dobrý tak není co řešit:yes: a navíc citronový pepř je záruka chuti;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na pomerančích jak dlouho dělat hovězí v papiňáku hovezi kyta v papinaku steak v papináku maso na citronovém pepři nalozeni masa do citronove a pomerancove stavy hovězí maso s pomeranci v steak na pomerancich hovězí na pomeranči hovězí maso na pomerančích hovězí maso s pepřem alobalu jak otevřít mlýnek kotányi hovezí steak v papinaku steak z papinaku recept hovezi na pomerancich hovezi steaky v tlakaci hovězí plátky na na pomerančích hovezi z papinaku recepty steak v v papiňáku hovězí kyta na pepři

Suroviny: kýta hovězí, pepř citronový, olej olivový, pomeranče, máslo, pomeranče, omáčka sojová, sůl, alobal

TopRecepty.cz

Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l6nM