Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,29 g |
| Tuky | 53,64 g |
| Vláknina | 25,28 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 125,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupané a nakrájené na kolečka s mrkví uvaříme krátce ve slané vodě. Do polotvrda.
Krok 2: Kostky masa osolíme a opepříme, zaprášíme moukou a zprudka opečeme v pánvi na sádle. Přidáme tymián a koriandr.
Krok 3: Do pekáčku naklademe polovinu povařených brambor s mrkví, polovinu na kolečka nakrájené cibule, fazole s kukuřicí zbavené nálevu.
Krok 4: Následuje maso, zbytek cibule a navrch dáme opět brambory s mrkví. Zalijeme vývarem a pečeme v troubě, dokud nejsou brambory i maso měkké a na povrchu se vytvoří zlatavá krusta.
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hot Pot (Zapečené brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17Rm
Moje poznámka
Hot Pot (Zapečené brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17Rm
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 5 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 14 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 16 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 1 hodinou
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 2 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 2 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 2 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 4 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 5 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 6 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 6 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
hot pot,
vaření hot pot,
zapečené brambory,
hot pot recept,
co je hot pot,
hot pot recepty,
zapečené brambory recepty,
hovězí hot pot,
recept na hot pot,
recepty hot pot,
hot potatoes recept,
horký kotlík,
hot pot co je to,
vareni hot pot co to je,
čínský hot pot recepty,
zapečené brambory recept,
čínský hot pot,
co to je hot pot,
co je to hot pot,
zapékané brambory podle pana černého
Suroviny:
plec vepřová,
mouka hladká,
sůl,
tymián,
koriandr sušený,
pepř mletý,
fazole s kukuřicí,
vývar hovězí,
brambory,
cibule,
mrkev,
sádlo
Komentáře (11)
hezkou neděli
jinak to vypadá