Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 905 kJ / 3 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,66 g |
Tuky | 121,29 g |
Vláknina | 45,93 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 528,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovec za hubičku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9mr
Moje poznámka
Makovec za hubičku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9mr
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
makovec s citronovou polevou,
makovec recept,
hrnkový makovec,
makovec,
jak umlit mak,
jak umlít mák bez mlýnku,
jak pomlit mak,
dobrý makovec,
albert recepty makovec,
recept na dobrý makovec,
jak namlit mak,
dia makovec,
jak pomlít mák bez mlýnku,
mlínek na mák,
lehký makovec,
makovec z mletého máku,
recept na makovec,
makovec hrnkový,
umlít mák,
makovník s citronovou polevou
Suroviny:
mák mletý,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
skořice mletá,
rum,
mléko,
kůra citronová,
cukr moučkový
Komentáře (27)
Gabi a v normálním supermarketu ho nemají?
A tutéž radu, jak píše Merylas, jsem slyšela také. Myslím, že se měl použít cukr krupice.