Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makovec za hubičku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

18. 12. 2008 17:06

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 905 kJ / 3 802 kcal
Bílkoviny94,66 g
Tuky121,29 g
Vláknina45,93 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 428 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy528,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 2. 2010 20:49

Mám staršieho brata tohto strojčeka verim, le je dobrý aj na betón. Je neskutočne dobrý. : Ano::-D:-D:-D

Gabina

11. 2. 2010 19:57

zizala zizala (moderátorka)

11. 2. 2010 19:54

Terez, nevím, jestli jsem to správně napsala, anglicky neumím:-8:-8 Je to takovej malej robot se sekacíma nožema, hodně ho ukazovali v TV shopingu, Horst ho předváděl, drtil v něm i beton:-))

terysha.mathey terysha.mathey

11. 2. 2010 19:43

Vyzkouším i nepomleté i pomlít mixérem, děkuji moc všem za odpověď... Zizalko, jen nevím, co je to chopper?!

cathleen cathleen

11. 2. 2010 07:19

Mák melu klasickým mlýnkem, ale pokud ho chci namlít jen trochu, používám nástavec na starší robot Eta - mlýnek na kávu, jde to dobře (takhle si pomelu třeba i trochu krystal cukru na moučkový:-) )
A tutéž radu, jak píše Merylas, jsem slyšela také. Myslím, že se měl použít cukr krupice.;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 2. 2010 23:03

terysha.mathey, já nemám vlastní zkušenost, jelikož mlýnek vlastním, ale bývalá kolegyňka tvrdila, že to nějakým tím mixérem jde, jen se mák musí smíchat s cukrem, ale nevím jestli moučkovým nebo krupicovým. Ale vyzkoušeno nemám :-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 2. 2010 22:40

;-) A já Ti znovu odpovím: zkus chopper nebo mixér :-)

Bibinka Bibinka

10. 2. 2010 22:39

Terisho.mathei, já konkrétně na makovec vůbec mák nemelu, dávám ho celý a jak je to dobrý;-)Můžeš to s klidným svědomím udělat:yes: Jinej fígl bez mletí neznám:-(

terysha.mathey terysha.mathey

10. 2. 2010 22:34

Už jsem to někam psala, ale nevím k čemu, tak se zeptám znovu... dá se umlít mák nějak jinak než na mlýnku přímo??? Chtěla bych si tohle upéct, ale nemám ten mlýnek :-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: makovec s citronovou polevou makovec recept hrnkový makovec makovec jak umlit mak jak umlít mák bez mlýnku jak pomlit mak dobrý makovec albert recepty makovec recept na dobrý makovec jak namlit mak dia makovec jak pomlít mák bez mlýnku mlínek na mák lehký makovec makovec z mletého máku recept na makovec makovec hrnkový umlít mák makovník s citronovou polevou

Suroviny: mák mletý, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, vejce, skořice mletá, rum, mléko, kůra citronová, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Makovec za hubičku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9mr