Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 210 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,23 g |
Tuky | 46,54 g |
Vláknina | 51,00 g |
Cholesterol | 2,53 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 148,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykqP
Moje poznámka
Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykqP
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 9 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 21 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 52 minutami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 2 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 2 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 3 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 4 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 5 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 6 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůti játra na jablkach,
krůtí játra s jablky,
fenykl bulva - recepty,
krůtí játra na sla,
jatra na vine s fenyklem,
kuřecí játra s fenyklem,
jak chutnají krůtí játra,
všechno co mám ráda kruti s jablky,
krůtí játra recepty,
jatra na feniklu,
drůbeží játra s fenyklem recept,
jak chutná fenykl,
recepty z fenyklu bulva,
recept fenykl,
kuchařka fenykl,
krůtí kostky na feniklu,
kruti jatra s ryzi e kucharka,
krutí játra s jablkovou rýží,
kruti, játra s feniklem,
jatra s feniklem a brambory
Suroviny:
játra krůtí,
fenykl,
jablko,
víno bílé,
cukr,
máslo,
sůl,
pepř bílý mletý,
vývar drůbeží,
olej olivový
Komentáře (24)
recept i foto překrásné
Sarovka: vařením už není chuť tak výrazná, ale stále tam je
srettka - to víš, věže - to je moje
magdalenka : myslíš ?
matrix - to víš, že bys to nafotil i zblízka
Aničko - fenykl vyzkoušej, stojí za to
Na Topkách jsem se naučila jíst řapíkatý celer
Jitko, já na fenyklu v poslední době ujíždím, určitě stojí za vyzkoušení, výborný je i v salátech, hlavně v kombinaci s pomerančem,
http://www.toprecepty.cz/recept/18850-ledovy-salat...