Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Malé brambory uvaříme oloupané buď celé nebo překrojené napůl v osolené vodě do měkka.
Krok 2: Slijeme je, do horkých brambor vmícháme máslo, hořčici, otrhané lístky tymiánu, strouhneme trochu citronové kůry a posypeme mletým pepřem.
Krok 3: Podáváme ihned horké.
Zveřejněno 7. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
Moje poznámka
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 29 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 48 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 54 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Tématické fráze:
brambory s hořčicí,
brambory s hrubozrnou hořčicí,
brambory v hořtici,
brambory v horcici,
hořčicové brambory,
pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí,
hořčičné brambory,
brambory s hortici,
hořčičné brambory top recepty,
pečené brambory s tymianem a horcici,
šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí,
brambory v horcicne,
brambora s hořčicí,
peczone perogi,
americke brqmbory s tymianem,
pečené brambory s francouzskou hořčicí,
brambory s hrubozrnou hořticí,
albert tymianove brambory
Suroviny:
brambory,
hořčice hrubozrnná,
máslo,
citron,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě