Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 730 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 36,40 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 14,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený salát s těstovinami orzo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQDv
Moje poznámka
Zelený salát s těstovinami orzo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQDv
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 9 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 9 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 9 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 9 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 9 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 11 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 11 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 11 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 12 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 12 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 12 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 13 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 13 hodinami
Tématické fráze:
salát s těstovinami,
zelený salát,
těstoviny orzo,
těstovinový salát,
orzo těstoviny,
orzo,
orzo recepty,
recepty na těstovinou rýži,
jarní salát s těstovinami,
zeleny salat recepty,
recepty s těstovinami,
zeleninový salát s orzo,
recept zelený salát,
jarní těstovinový salát,
recept salat,
co uvařit ze zeleného salátu,
zeleninový salát s testovinovou ryzi,
orzo těstovin,
jak uvařit těstoviny orzo,
kedlubnovy salát s testovinami
Suroviny:
celer řapíkatý,
cibulka jarní,
jablko zelené,
salát ledový,
těstoviny orzo,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice dijonská,
cukr hnědý,
krém balsamico
Komentáře (7)