Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 991 kJ / 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,98 g |
| Tuky | 1,67 g |
| Vláknina | 24,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brokolici rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka.
Krok 2: Cibuli necháme chvíli orestovat na olivovém oleji.
Krok 3: Pak do ní nasypeme brokolici a hrášek. Přidáme kari a případně sůl, promícháme a můžeme podávat. Já jsem jídlo jedla jen tak, bez přílohy.
Zveřejněno 12. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari brokolice s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4XO
Moje poznámka
Kari brokolice s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4XO
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 8 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 17 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 8 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 8 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 9 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 11 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 11 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 14 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 15 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 15 hodinami
Tématické fráze:
jedla z brokolice,
brokolice s hraskem,
brokolice na kari,
hřáškové kari,
kari brokolice,
kari s brokolicí,
recepty z brokolice,
brokolice kari,
fuetové rolky
Suroviny:
brokolice,
cibule,
hrášek sterilovaný,
sůl,
koření kari,
olej olivový
Komentáře (2)