Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 991 kJ / 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,98 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 24,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brokolici rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka.
Krok 2: Cibuli necháme chvíli orestovat na olivovém oleji.
Krok 3: Pak do ní nasypeme brokolici a hrášek. Přidáme kari a případně sůl, promícháme a můžeme podávat. Já jsem jídlo jedla jen tak, bez přílohy.
Zveřejněno 12. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari brokolice s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4XO
Moje poznámka
Kari brokolice s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4XO
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 5 minutami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 1 hodinou
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 3 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 14 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 15 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 16 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 16 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 16 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 18 hodinami
Tématické fráze:
jedla z brokolice,
brokolice s hraskem,
brokolice na kari,
hřáškové kari,
kari brokolice,
kari s brokolicí,
recepty z brokolice,
brokolice kari,
fuetové rolky
Suroviny:
brokolice,
cibule,
hrášek sterilovaný,
sůl,
koření kari,
olej olivový
Komentáře (1)