Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 166 kJ / 40 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 1,38 g |
| Vláknina | 2,33 g |
| Cholesterol | 2 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 3,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klášterní sýr nakrájíme na menší kousky a v misce rozmačkáme vidličkou na jemnější kousky a tzv. nastavíme sýr trochou pomazánkového másla bez příchuti.
Krok 2: K lehkému zředění použijeme lžičku olivového oleje. Mlýnkem s pepřem čerstvě opepříme a přidáme nasekané tři druhy zelených bylinek.
Krok 3: Vše společně promícháme a dáme odležet do chladu. Servírujeme na dezertní talířky ve tvaru noku za pomoci dvou navlhčených polévkových lžic. Zdobíme pro oko cibulí a sekanou pažitkou. Jako příloha je vynikající čerstvé pečivo.
Zveřejněno 19. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klášterní pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxYn
Moje poznámka
Klášterní pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxYn
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 22 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 13 minutami
Zdravé cottage lívance
janatka před 38 minutami
Žitný chléb
janatka před 46 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 49 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 55 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 59 minutami
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 3 hodinami
Tématické fráze:
klášterní sýr,
klášterní sýr madeta,
klašterní recepty,
klášterní řízek,
řízek madeta,
kláštern sýry,
klášterní řízky,
recepty madeta,
pomazánka klášterní sýrová,
pochoutky k hokeji,
recept na klášterní řízek,
recept madeta,
klašterni zrajici syr,
recept klášterní moučník,
pochoutky recepty,
romadur klášterní,
pochoutkove recepty,
klášterní sýr od madety,
recepty sýrová pomazánka z madety,
klaaterni syr
Suroviny:
sýr klášterní,
pomazánkové máslo bez příchuti,
cibulka jarní,
nať petrželová,
pažitka,
pepř tří barek,
olej olivový
Komentáře (28)
Děkuji
super čtení je ze stránek Madety
http://www.madeta.cz/cs/produkty-a-sluzby/novinky/...
Colombo65: takový sýr jsem zatím neobjevila, ale pomazánek není nikdy dost, a tahle vypadá dost dobře
Foto, jako vždy, velmi povedené
Hodně vzdálený romaduru, daleko máslovější konzistence a už to, že jej Madeta balí do takové zpevněné kartonové polokrabičky značí jeho máslovost.Přidám foto po rozbalení :)
www.madeta.cz/cs/produkty-a-sluzby/novinky/615
Jinak nahradit - je to slaný měkký zrající sýr, těžko říct, ještě taky neznám chuť