

Smažený šmakoun (schmaki)
Suroviny 2 porce
- 1 balení Šmakouna
- 1 vejce
- kukuřičná strouhanka
- olej
- špetka soli
Postup přípravy receptu
Rozklepneme si vejce do talířku a přidáme špetku soli.
V tom šmakouna obalíme a pak ho dáme do kukuřičné strouhanky, musíme trošku přitlačit, aby se strouhanka přichytila.
Dáme si rozpálit olej a smažíme obě dvě strany do zlatova.
Poznámka od kuchařky
Suprově se k tomu hodí bramborové pyré a zeleninkový salát :) Šmakoun má podobnou chuť jako kuřecí maso, ačkoliv to je jen bílek, když se to tak vezme :)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Smažený šmakoun (schmaki)
K receptu nejsou žádné komentáře.