Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,76 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky.
Krok 2: Olej rozehřejeme v papiňáku a do rozpáleného oleje vložíme maso, které osolíme a opepříme.
Krok 3: Když se zatáhne, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Krok 4: Když je maso měkké, celý obsah hrnce přendáme do větší pánve, přidáme sojovou omáčku, worcestrovou omáčku, nakrájené okurky, sterilovanou papriku, a feferonky.
Krok 5: Chvíli povaříme, poté přidáme protlak a 1 lžičku chilli pasty. Můžeme přidat trochu vodu.
Podáváme s rýží, chlebem...
Podáváme s rýží, chlebem...
Zveřejněno 28. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Katův šleh v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX1W
Moje poznámka
Katův šleh v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX1W
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 3 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 5 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 5 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 5 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 5 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 5 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 6 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 7 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 7 hodinami
Tématické fráze:
katův šleh,
recepty z papiňáku,
katův šleh s rýží,
kotleta v papiňáku,
recepty papiňák,
recepty v papiňáku,
recept na katův šleh,
výborný katův šleh,
šleh z vepřové kýty,
vepřová kýta katův šleh,
katův šleh z vepřové kýty,
slech z veprove kyty,
katův šleh z kyty,
vepřová kýta v papináku,
sleh,
krkovice v papiňáku,
honza stejskal,
kyta v papinaku,
vepřové v papiňáku,
katův šleh z krkovice
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
okurky sterilované,
paprika sterilovaná,
feferonka,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
pasta chilli
Komentáře (6)
Dávám jenom malou cibuli (podle množství masa), ale hlavně česnek - ten z toho udělá to, co v restauraci nenajdete.
Chutná s čímkoliv, mne nejvíce s bílou rýží (kontrast ostré a neutrální).
Nedělám v papiňáku, jenom na pánvi a z vepřové svíčkové. Je to za několik minut.
Předtím marinuju ve všech možných "jedech".