Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 941 kJ / 4 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 283,11 g |
Tuky | 133,83 g |
Vláknina | 167,09 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 560,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nařežeme na kousky, osolíme, opepříme a na pánvi rychle opečeme.
Krok 2: Pak dáme do jiné nádoby, na zbylém omastku opečeme cibuli do sklovata.
Krok 3: Potom přidáme brambory, nakrájené na plátky, česnek, nakrájená rajčata, zalijeme vývarem a dusíme do doby, dokud nejsou brambory napůl uvařené.
Krok 4: Pak přidáme zpět maso, rýži, celerovou nať, nařezanou papriku, feferony (dle chuti), ještě málo osolíme a dáme zapéct do trouby (asi půl hodiny). Dle potřeby dolijeme vývarem s rajčatovým protlakem. Petržel přidávám téměř na konec, spíš na ozdobu, ale samozřejmě ji lze vmíchat při zapékání.
Zveřejněno 11. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chorvatský džuveč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp5G
Moje poznámka
Chorvatský džuveč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp5G
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 2 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 16 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 19 hodinami
Tématické fráze:
chorvatské recepty,
džuveč,
balkánský džuveč,
recepty dzuvec,
recept na džuveč,
džuveč recept,
recept dzuvec,
recepty na džuveč,
džuveč v troubě,
chorvatská rýže,
krutí džuveč,
džuveč recepty,
rýže džuveč,
džuveč top recepty,
top recepty džuveč,
dzuvedz ryze,
chorvatké recepty,
recept žuveč,
chorvatské recepty s rýží,
chorvatsky recepty
Suroviny:
maso,
tuk,
cibule,
česnek,
brambory,
pepř,
rýže,
rajče,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
sůl,
nať celerová,
feferonka,
vývar masový,
petržel
Komentáře (7)
najdete je na www.i-keramika.cz
doufám že příspěvek nesmažou, nechci aby to vypadalo jako laciná reklama. já jen, že málokdo ví že se to dá u nás koupit a pak se s tím chudáci lidi tahaj z dovolený, je to velký, těžký a zabírá jim to místo - místo toho aby si raději z bulharska dovezli flašku rakije...
Teraz bez chuti k vareniu!