Italská rajčatová polévka
Polévka s chutí léta a Itálie, to je rajčatový krém. Čím zralejší rajčata použijete, tím lepší polévka bude. Základní verzi lze doplnit třeba opečenými krutony, lžící creme fraiche, ale použít lze i drobné těstoviny nebo sýr.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 402 kJ / 1 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,73 g |
Tuky | 65,41 g |
Vláknina | 35,71 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 136,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2011 10:14
12. 10. 2011 19:08
2. 8. 2011 14:46
1. 7. 2011 13:56
3. 4. 2011 11:18
6. 3. 2011 15:31
1. 8. 2010 08:50
1. 8. 2010 08:46
18. 7. 2010 09:34
4. 4. 2010 10:14
4. 4. 2010 09:15
14. 2. 2010 16:46
18. 3. 2009 16:57
18. 3. 2009 16:44
18. 3. 2009 16:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 17 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 10 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 10 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 10 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 12 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 12 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 15 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 16 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
Jak pasírovat rajčata? Je to jednoduché, pokud znáte osvědčený postup. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: tomatová polévka prava italska rajska polevka recept na rajčatovou polévku italska rajska polevka s parmazanem tomatová polévka pohlreich tomatová polévka recept italská polévka minestrone pohlreich rajská polévka recept recept na italskou polevku rajská polévka z čerstvých rajčat tomatová polévka s parmazánem rajská polévka pohlreich recept tomatová polévka pravá tomatová polévka výborná italská rajčatová omáčka tomatová polévka s bazalkou pravá italská minestrone pravá rajská polévka rajcatova polevka podle pohlreicha tomatová polívka
Suroviny: olej, cibule, česnek, rajče, vývar masový, sůl, pepř mletý, cukr, bazalka čerstvá, tymián, smetana, rýže, sýr strouhaný
Italská rajčatová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/aMA
30 názorů