Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 5. 2013 21:16

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 885 kJ / 690 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky7,66 g
Vláknina0,66 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy37,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla ve staré kuchařce, kterou mi věnovala babička, a protože tu takový ještě není a mohl by někoho inspirovat, dovolila jsem si jej přidat. Takže: (zatím) bez fotky, ale brzy se na hovězí po burgundsku chystám, tak ji pak přidám .-)

Bouquet garni: svazeček z petrželové natě, bobkového listu, tymiánu, někdy i majoránky a česneku svázaný nití a vložený do nádoby, v níž se vaří maso.

Citováno: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/bo... .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

13. 5. 2013 09:03

danielle72:Tak ale za to mi oloupeš ty cibulky:-D

danielle72 danielle72

13. 5. 2013 08:50

1974andrea: Tak to už se těším na Tvé krásné fotky ;-):-K

1974andrea 1974andrea

13. 5. 2013 08:27

No koukám, že je opravdu trochu jiný než ty ostatní, v těch je ještě rajský protlak a v jednom dokonce jen hrnek vína:-O. Někdy vyzkouším i podle tohoto receptu;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: burgundské hovězí hovězí burgundské na víně hovězí bourguignon hovězí burgundské burgundske maso hovězí kýta po burgundsku burgundská vepřová kýta hovězi bourgignon boeuf bourguignon burgunskě hovězí hovězí po burbunsku boeuf bourguignon recept francouzská kuchařka julie child hovězí burgignon hovězí burgundská burgunské hovězího masa hovězí po francouzku burgundske burgundská hovězí burgundske hovězí maso

Suroviny: kýta hovězí, bůček vepřový uzený, cibulka, bouquet garni, sádlo, víno červené, mouka polohrubá, sůl, pepř, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6x7l