Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 374 kJ / 2 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,72 g |
| Tuky | 82,01 g |
| Vláknina | 22,52 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 372,66 g |
Postup přípravy
Těstoviny podáváme jako sytý hlavní chod.
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Moje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 20 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 5 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 7 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 10 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
zapečené penne,
zapečené testoviny v remosce,
těstoviny penne,
penne těstoviny recepty,
penne těstoviny recept,
testoviny pene,
recepty na penne těstoviny,
zapekane testoviny v remosce,
těstoviny v remosce,
penne,
pene těstoviny,
zapečené těstoviny recept,
zapečený testoviny,
penne těstoviny,
recept na těstoviny penne,
testoviny zapecene,
zapečene testoviny,
zapečene penne testoviny s uzenym a se špenatem,
penne zapečené
Suroviny:
těstoviny penne,
rajče,
parmazán,
sýr chedar,
česnek,
mléko,
bobkový list,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
ořech muškátový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
petržel,
pepř mletý
Komentáře (4)
Papkáme i očima,tak bych volila spíše foto naservírovaného pokrmu.Ale jasně,je to o receptech, ne jen o fotkách. Ale víš jak