Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 350 kJ / 2 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,94 g |
| Tuky | 51,60 g |
| Vláknina | 24,80 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 3,36 g |
| Sůl | 8,31 g |
| Sacharidy | 417,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chleba s bílou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqPp
Moje poznámka
Banánový chleba s bílou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqPp
Nejnovější recepty
Tortillové trojhránky
Přidáno před 28 minutami
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s lilkem, špenátem a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Čokoládové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 2 hodinami
Anglický steak se sázeným vejcem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Jan Nemec před 4 hodinami
Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
Tom_Krupa před 4 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 4 hodinami
Kmínová polévka
hoskova před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 5 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 6 hodinami
Kávový likér
daninako před 6 hodinami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 7 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 7 hodinami
Hrstková polévka
lunav1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
banánový chleba s čokoládou,
chleba s čokoládou v pekárně,
čokoládový banánový chléb,
domácí chlébz pekárny čokoladou,
bananovy chleb s čokoláda,
bananovy cokoladovy chleba,
bananovy chleb s čokoládou,
cokoladovo bananovej chleba,
chlebz pekarny,
recept na čokoládový chleba,
bananovy chleb z celozrnne mouky,
pecoríno s čokoladou
Suroviny:
banán,
olej,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
sůl,
cukr,
droždí sušené,
čokoláda bílá
Komentáře (4)
nemá se to do pečky sypat obráceně, nejdřív tekuté,potom sypké?