Suroviny
Porce: podľa množstva zeleniny
Postup přípravy
Krok 1: Zemiačky uvaríme v šupke, ošúpeme (nenadávame !) a narežeme na kolieska.
Krok 2: Fazuľky narežeme, suchšiu fazuľu vylúpeme, tekvičky, papričky a ostatnú zeleninu narežeme na menšie kúsky.
Krok 3: Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a narezanú zeleninu ( okrem paradajok ), osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.
Krok 4: Potom vložíme na kocky narezané paradajky a zemiaky a dolejeme potrebné množstvo vody (polievka má byť hustá). Necháme spolu 10min povariť.
Krok 5: Nakoniec vložíme nasekanú vňať.
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Likvidační polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx1J
Moje poznámka
Likvidační polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx1J
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 minutami
Thajské curry
Trol60 před 11 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 39 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Suroviny:
paprika,
olej,
cibule bílá,
sůl,
Komentáře (7)