Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný rosol z moštu

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 10. 2013 19:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při přípravě jablek na štrudl jsem vždy vymačkaný mošt zavářela, příp. mrazila, myslím, že takto připravený rosol se využije lépe - na lívance, palačinky, cukroví. Do další dávky moštu jsem přidala zmrazené ostružiny a byl z toho bezvadný džem.

Možná že někomu, kdo v této době připravuje jablka do sklenic jako já, bude tento postup k užitku, recept jsem tu nenašla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

14. 10. 2013 21:20

hosta: dobře, hned tento týden vyzkouším, dám na tebe :-K:-K:yes::yes:

hosta hosta

14. 10. 2013 21:17

spagetka: mám zkušenost, že je lepší vymačkat - nerozvaří se tak, víc se vejde, neklesne po sterilizaci - zkus to, a klouby pěkně pěchovat a pěchovat:-D

spagetka spagetka

14. 10. 2013 21:15

Dělám do sklenic už léta. Hm já to dělala i s tou šťávou. Jinak prosímtě, ať se ti dcera nepřerazí, jo ;-);-):-):-):-p:-p:yes::yes:

hosta hosta

14. 10. 2013 21:15

isindy: především držení:-)) - není nad to, když máš na práci lidi:-D

isindy isindy

14. 10. 2013 21:12

hezké, hezké, babičko...tak nějakou sklenici schovej, až zase dorazíme ;-):-p klidně ti očešu i další jablka, práce se žebříkem mi šla :-8:-D

AniCiz

14. 10. 2013 20:51

výborný nápad..jablka jsou :yes::-K:-K:-K

srettka

14. 10. 2013 19:57

tedy hostinko, já jsem si jen mlaskla a polkla:-p:yes: to se mi moc líbí a mám obavu, že bych ten rosůlek s prominutím sežrala na posezení:-8:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sterilizace jablečného moštu sterilizace moštu zavaření moštu jablečny rosol jablečný rosol recept zavaření jablečného moštu jak zavařit mošt mošt jak sterilizovat mošt jak se dělá jablečný rosol recepty z jablečného moštu jablkový mošt mošt recept recept jablecny rosol jak se dělá mošt jak udelat mošt recept na jablečný rosol jak zpracovat mošt marmeláda z jablečného moštu jablečný rosol recepty

Suroviny: mošt jablečný, cukr, želírovací přípravek, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Jablečný rosol z moštu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yzLw