Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 408 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,01 g |
Tuky | 44,61 g |
Vláknina | 34,47 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 23,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXYZ
Moje poznámka
Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXYZ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 2 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 1 hodinou
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 1 hodinou
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 1 hodinou
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Iwisek před 2 hodinami
Řezy Nescafé
Akninah před 3 hodinami
Lasagne se špenátem
Diesel před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kotleta recepty,
vepřové kotlety na hříbkách,
kotleta na šťávě,
kotleta s hříbkovou omáčkou,
vepřová kotleta,
kotlety s hříbkovou omáčkou,
kotleta s houbovou omackou,
vepřové maso se šťávou,
kotlety se štávou,
kotleta na hříbkách,
vepřová kotleta na hříbkách,
recepty z veprove kotlety,
vepřové kotlety,
kotleta se stavou,
přírodní kotleta,
recept na vepřové kotlety na hříbkách,
kotlety na hříbkách,
top recepty vepřová kotleta,
recepty na vepřovou kotletu,
pecene veprove s houbovou stavou
Suroviny:
kotleta vepřová,
houba hřib,
vývar zeleninový,
máslo,
olej,
olej,
cibule,
kmín drcený,
sůl,
bylinky zelené
Komentáře (22)
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8Když dělám obyčejné noky nebo špecle,tak někdy do těstíčka přidám na špičku nože kurkumu.Pak mají hezkou žlutou barvu
MarcelaPa,Dajda-děkuji za zastoupení
suslajda:
Vůbec mě nepřekvapilo,že se ten podobný masem hříbkama a cibulí včetně jiného postupu vaření/pečení vložil tak brzo
Tady snad někdo musí imrvére sedět na zadku,jako kvočna na vejcích.Blesk je té dotyčné její pomalejší brácha