Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srbské žebírko

Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli barvě a chuti nahradili čerstvými paprikami. Kotlety nejčastěji servírujeme s rýží.

Hodnocení receptu je 5,0 (109×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

19. 11. 2013 15:51

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 266 kJ / 781 kcal
Bílkoviny11,17 g
Tuky41,98 g
Vláknina16,24 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla v novém Apetitu a stejný zde nenašla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

29. 11. 2013 21:29

Rebi, to je koncert, podle toho by mohl hrát i Varhan Orchestrovič Bauer :yes::yes::-D Nádhera, vážně;-) + 29

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2013 20:41

Já bych si pošmákla:-p:yes::-K

suslajda suslajda

23. 11. 2013 15:17

Krásné:yes::yes:

jarka skrobakova

21. 11. 2013 16:57

Super jídlo, překrásné foto :yes::yes::-p

Joskob

21. 11. 2013 11:37

:-):yes:

marcela

21. 11. 2013 11:23

Tak a už vím co bude dneska k obědu.Díky za inspiraci.

Bosana

21. 11. 2013 09:46

rebeka:Byla to mňamka,trvala mi déle,protože to bylo s bůčku,ale byl samé maso.:-*

dzungila

20. 11. 2013 22:44

Znám ještě z dávných dob, takže bodík oprávněně letí tam, kam má.;-):yes:

Bosana

20. 11. 2013 10:48

maris:To máš pravdu,patřím k pamětníkům;-) a včera jsem koupila nádherný bůček:-p a udělám to dnes na oběd těm mých chlapům a myslím,že se olíznou. Rebece děkuji za dobrý recept,posílám rovnou :yes::yes::yes::yes::yes:,protože to je zkrátka dobrůtka,lahůtka.:-K Jdu vařit.:-p

ivulinka ivulinka

20. 11. 2013 07:46

Krásné, lahodící oku a určitě i jazyku:yes:

rebeka rebeka

20. 11. 2013 06:58

hanes24::-D:-D ať žije:-! s tou lutenicí je to dobrý nápad, někdy to zkusím, díky za tip;-):yes:
děkuji všem za shlédnutí receptu a hezké komentáře:-K

hanes24

20. 11. 2013 06:51

crnogorci si dají také, je to dobrota, vařená s láskou(místo rajčat a papriky lze přidat ljutenicu):yes::yes:Ať žije balkán!!!:yes::-D

Colombo65 Colombo65

19. 11. 2013 22:15

.... to je barva :)))):-K

Ivusa Ivusa

19. 11. 2013 20:50

:-KÚžasně barevné jídlo ....krása nesmírná ....právě tohle potvrzuje ,že se jí také očima:yes::yes::yes:

yanull yanull

19. 11. 2013 20:25

Nadi, výborná inspirace, jen místo kotlety mám kuřecí stehenní nebo prsní řízek, tak doufám, že se i z toho povede, jeví se mi to báječně :-p:-):-K +15:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srbské vepřové žebírko veprove zebirko po srbsku srbské vepřové žebírko recept srpske zebirko srbske vepřové kotlety srbské kotlety srbský vepřový kotlet srbska kotleta srbska veprova kotleta srbsky kotlet srbskezebirko srbske rebirko žebírko kotlety po srbsku srbké žebírko vepřové po srbsku vepřove žebírko balkán srbske srbská recept sbské žebírko

Suroviny: kotleta vepřová, sádlo, cibule červená, česnek, chilli paprika čerstvá, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, protlak rajčatový, vývar masový, cukr třtinový, sůl, pepř mletý, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Srbské žebírko

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8A8j