Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťouchané houbové brambory bez masa

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2013 21:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 824 kJ / 1 153 kcal
Bílkoviny20,35 g
Tuky42,00 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud bychom si chtěli pochutnat jen na šťouchaných bramborech bez kuřátka, můžeme šťouchané bylinkové brambory ochutit houbovým sosem, nebo se můžou houby podusit na másle,kmíně a pak přidat k bramborům a podávat jako šťouchané houbové brambory. Nemusí to být jen sos z kuřete.

http://www.toprecepty.cz/recept/37200-pecene-kure-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaB1

3. 12. 2013 23:03

rebeka: I já bych si pochutnala.:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 12. 2013 22:58

rebeka: tak to jsi mne teď potěšila, díky Nadi:-K;-)

rebeka rebeka

3. 12. 2013 22:55

i bez masa... pochutnala bych si, vypadá to hezky a šťavnatě;-):-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 12. 2013 22:41

Díky všem za milé komentáře i názory;-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 12. 2013 22:41

1974andrea: Já si ten sosík zamichám do brambor, ale jinak se opravdu dá udělat tento druh šťouchanek i jen s podušenýma houbama, když není sosík s kuřátka, nechci nikoho mýlit, že musí mít jen zrovna ten sosík z kuřete, proto oprava názvu, šlo mi o brambory a jejich jinou chuť-K:-K:-K;-)

1974andrea 1974andrea

3. 12. 2013 22:28

varilamyskakasicku:Koukám že jsi celý recept radši přepsala ( houby podušené na másle tam nebyly ...) i sosík z názvu jsi odstranila. Myslím, že takhle je to přeci jen jiné;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 12. 2013 21:22

maris: já to beru jako šťouchané brambory s houbovým sosem, stačí i jen s dušenými houbami... je to zase jiné, jiné brambory, myslím šťouchané ochucené houbami, třeba jen na másle a přidat, proto jsem to Maruško přidala, ne kvůli sosu..;-)

maris maris

3. 12. 2013 21:18

varilamyskakasicku: Ivo, kuře na houbách je moc dobré, o tom nikdo nepochybuje, dělám ho taky, u nás by ale syn kuře taky nechtěl, nemusí ho, ale ani ve snu by mě nenapadlo sem přidat jako nový recept brambory bez kuřete, jen se sosem, tak jak by to měl on. Další recept by mohl být kuře s houbovým sosem bez brambor, např. s chlebem:-))

1974andrea 1974andrea

3. 12. 2013 21:03

varilamyskakasicku:Vůbec asi nechápeš, co jsem tím chtěla říct, no to je jedno. Nepíšu o chuti, s tou souhlasím, že je fajn, ale ... přečti si ještě jednou, co jsem psala. Nic proti chuti, ale proti tomu, zda je to recept na něco.;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 12. 2013 20:59

1974andrea: je to Tvůj názor a já Ti ho neberu, naopak, ale vím o čem píši a co vařím a co nám chutná a ráda se podělím o to, co je dobré i s ostatními, kdo to již zná, tak, jak vidíš, tak i potvrdí. Všeobecně platí, kolik lidí, tolik chutí, kolik lidí, tolik názorů a o tom to je, nikdo nikoho nenutí a každý si udělá, co má rád.;-);-);-)

1974andrea 1974andrea

3. 12. 2013 20:54

varilamyskakasicku:Je mi jasné, jak chutná sos z kuřete a hub se šťouchaným bramborem:-D. Jak někdo udělá tohle jídlo bez toho kuřete? Má někdo kuřecí výpek jen tak v lednici nebo v mrazáku? Chápu, že pokud někdo upeče kuře s houbami, může si samozřejmě každý vzít buď maso nebo jenom sos s houbama, dle chuti.;-) S odkazem nebo bez odkazu.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 12. 2013 20:38

1974andrea: vše se vším souvisí, je tam odkaz na kuře, jasně, že sosík je z kuřete, někdo má rád kuře s bramborem i sosem, někdo kuře nechce a dá si jen brambory se sosem, asi tak;-) někdo si sosík zamíchá jenom právě s bramborem, viz jak píšš bibinka.:-K no a ten, kdo to zkusil, to chápe a chutná mu :-))

1974andrea 1974andrea

3. 12. 2013 20:35

Já teda nevím, ale pokud budu chtít mít takto ochucený hobový sos kuřetem, musím to kuře s tím upéct. Jinak bez kuřete to bude mít úplně jinou chuť a budou to jen podušené houby. Nějak nechápu význam tohoto receptu. Stačilo dát fotky ke kuřeti, jak jsi tam již psala, že je to dobré i bez masa. Nebo čím v tomhle receptu docílím té kuřecí chuti a výpeku?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 12. 2013 20:18

Bibinka: Janinko,vážím si toho od tebe vždycky, co písneš, já taky moc a moc zbožňuji sosík s houbami, je vážně někdy lepší, než s masem,:-)) díky;-):-p

Bibinka Bibinka

3. 12. 2013 13:48

varilamyskakasicku:Ivčo, proč by ne bez masa, vždyť houby jsou někdy lepší než maso a to jsem opravdu masožravá, tak si toho važ, kdž napíšu, že to je senzační a dávám ti 14.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z brambor bez masa houbový sos sosík na maso sos na brambory jak udělat šťouchané brambory samotný sos na maso šťouchané brambory s houbami stouchane brambory houbový sosík houbové brambory šťouchané brambory s kuřecím masem stouchané brambory a maso maso a šťouchané brambory vyborni recepty z brambor bez masa štouchané brambory recept sos pod maso brambory bez masa sosík k masu co se da udělat z brambor šťouchaný brambor

Suroviny: brambory, cibulka jarní, máslo, sůl,

TopRecepty.cz

Šťouchané houbové brambory bez masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8A1g