Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 745 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,22 g |
Tuky | 27,53 g |
Vláknina | 8,43 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 48,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z lososa, krémová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok8L
Moje poznámka
Polévka z lososa, krémová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok8L
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 minutami
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
polevka z lososa,
polévka z hlavy lososa,
polévka z lososa recept,
vývar z lososa,
hlava z lososa,
polévka lososový krém,
losos polevka,
polévka losos,
lososí polévka,
polévka s lososa,
krém z lososa,
polévka z lososí hlavy,
recept na polévku z lososa,
lososový krém polévka,
vývar z lolosa,
lososová polévka krémová,
polevka s lososem,
kremova polevka s lososem,
recept polévka z lososa,
lososová krémová polévka
Suroviny:
losos,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
cibule,
petrželka zelená,
krupice dětská,
pomazánkové máslo,
smetana na vaření,
cukr,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
...akorát nedává pom. máslo a kůru. A česneku jen tak, aby nebyl ani cítit.
Za pozornost stojí, že autor nekazí chuť ani oříškem (natož květem), ani koprem