Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,16 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,47 g |
Sacharidy | 21,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Moje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 11 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 14 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 25 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 31 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
bažant na červeném víně,
bažant na víně,
pečený bažant na zelenině,
pečený bažant recepty,
bažant na červeném víně a slanině,
bažant na zelenině,
bažant na víně a zelenině,
bazant recept,
peceny bazant,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
pečený bažant na slanině,
bažant na víně recept,
recept bažant,
divoký bažant,
bažant pečený,
recept na bazanta,
jaké koření na divočinu,
recept bažant na víno,
bazant na slanine
Suroviny:
bažant,
slanina anglická,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření divočina,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
víno červené,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (8)
Evi,ten Tvůj vypadá moc fajnově,pochutnala bych si
Bažanti jsou v mrazáku.