Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,19 g |
Tuky | 3,35 g |
Vláknina | 23,34 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 62,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očistenú tekvicu nastrúhame na hrubé rezance (skôr hranolčeky), paradajky narežeme na kocky.
Krok 2: Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme tekvicu a paradajky, osolíme, okoreníme a dusíme 10 min.
Krok 3: V mlieku rozhabarkujeme múku, vlejeme do zeleniny a ešte 10 min pomaly varíme.
Krok 4: Dochutíme cukrom a octom na príjemnú sladkokyslú chuť a sekaným kôprom.
Podávame s akýmikoľvek fašírkami a zemiakmi, príp. len chlebíkom.
Podávame s akýmikoľvek fašírkami a zemiakmi, príp. len chlebíkom.
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvový prívarok s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wjx
Moje poznámka
Tykvový prívarok s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wjx
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 7 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 17 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 9 minutami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 49 minutami
Klobásky v zelí
misula29 před 52 minutami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 1 hodinou
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 1 hodinou
Slaný koláč s jablky, nivou a ořechy
veronika_straka před 2 hodinami
Polévka z bedel
Brand65 před 2 hodinami
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 6 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak se řekne slovensky dýně,
jak se řekne slovensky patizón,
jak se rekne slovensky lilek,
jak se řekne slovensky :ocet,
jak se řekne česky paradajky,
maslova tekvice recepty,
privarok z maslove dyne,
privarok s patizonu,
láďa hruška mocarela,
mocarela hrušky ládi
Suroviny:
tykev,
rajče,
cibule,
olej,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cukr,
ocet
Komentáře (9)
Pozri na dyne, tekvice a pod plody tu : https://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/
Magduška, ako rada by som sa s tebou podelila