Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 304 kJ / 2 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 76,35 g |
Vláknina | 20,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 374,63 g |
Postup přípravy
Dáme na teplé místo vykynout. Krok 2: Troubu předehřejeme na 200°C, horkovzdušnou na 180°C. Krok 3: Po vykynutí těsto ještě propracujeme a dáme na pomoučenou pracovní desku. Rozdělíme na dva stejné díly. Z každého dílu vyválíme obdélníkovou placku cca 40x30 cm, stočíme do tvaru bagety, položíme na plech s pečícím papírem, ostrým nožem povrch několikrát nařízneme a potřeme rozšlehaným vejcem. Necháme ještě 10-15 minut kynout. Pečeme zhruba 30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Moje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 20 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 8 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 8 hodinami
Tématické fráze:
dýňová bagetka,
dýnová bagetka recept,
recept na dýnova bagetka,
bageta s dýňová semínka,
bageta z dynoveho testa,
bagetky z dyni,
dýňová bageta z domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
pyré dýňové,
olej,
sůl,
droždí sušené,
voda,
vejce
Komentáře (5)