Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 304 kJ / 2 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,60 g |
| Tuky | 76,35 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 374,63 g |
Postup přípravy
Dáme na teplé místo vykynout. Krok 2: Troubu předehřejeme na 200°C, horkovzdušnou na 180°C. Krok 3: Po vykynutí těsto ještě propracujeme a dáme na pomoučenou pracovní desku. Rozdělíme na dva stejné díly. Z každého dílu vyválíme obdélníkovou placku cca 40x30 cm, stočíme do tvaru bagety, položíme na plech s pečícím papírem, ostrým nožem povrch několikrát nařízneme a potřeme rozšlehaným vejcem. Necháme ještě 10-15 minut kynout. Pečeme zhruba 30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Moje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 51 minutami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásníky
Krista56 před 44 minutami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 1 hodinou
Jednoduché langoše
o.d před 1 hodinou
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 1 hodinou
Gulášová polévka
o.d před 1 hodinou
Domácí rohlíky
MirkaHr před 6 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 14 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 15 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 17 hodinami
Tématické fráze:
dýňová bagetka,
dýnová bagetka recept,
recept na dýnova bagetka,
bageta s dýňová semínka,
bageta z dynoveho testa,
bagetky z dyni,
dýňová bageta z domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
pyré dýňové,
olej,
sůl,
droždí sušené,
voda,
vejce
Komentáře (5)