Ředkvičková smaženice-jako z hub

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Bezmasá jídla 16 názorů

Suroviny

2-3 svazky ředkviček
olej(slunečnicový, nebo olivový)
houbové koření z Vitany-nemusí být
kousek másla
3 vejce
1 cibuli
kmín
pepř
sůl
zelená petrželka nebo pažitka
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky si umyjeme, nakrájíme na plátky, osolíme, zakápneme olejem a necháme chvíli odležet v misce. Cibulku si drobně nakrájíme a dáme jí zpěnit na másle, přidáme ředkvičky, kmín, pepř, houbové koření a dusíme.

  2. Pak už jen přidáme rozšlehaná vejce a sekanou petrželku, nebo pažitku. Jíme s bramborem nebo chlebem.

Poznámka

Když máte hotovo, tak zjistíte, že to voní, chutná i vypadá jako houby a pochybujete nad tím, jestli jste to fakt dělali z ředkviček.Je to prima,když houby ještě nerostou v lese!!!

Recept je od Hanky Švejnohové.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ředkvičková smaženice-jako z hub

  • Drobenka Drobenka

    Smaženice z ředviček je výborná. Chutná doopravdy jak smaženice z hub.:yes: Poprvé jsem ji jedla cca 20 lety u tchýni na chatě. Dávám bodíka.

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: smaženice z hub smaženice z ředkviček smaženice z hub recept ředkvičky jako houby smažená vajíčka s ředkvičkami smaženice jídla z hub vajíčka s ředkvičkami vajíčka na ředkvičkách smaženice ze ředkviček ředkvičky a vajíčka recepty z hub smaženice vajíčka s ředkvičkou vajíčka s ředkvičkama smazenice s redkvickami ředkvičky s vajíčkem pravá smaženice smaženice z řekviček řekvičková smaženice jak uchovat ředkvičky

Zapomněl/a jsem heslo