Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 317 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 0,81 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 7,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky zapečené s celerem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqP2
Moje poznámka
Vepřové plátky zapečené s celerem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqP2
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 2 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 22 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 2 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 2 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 4 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 5 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 5 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 6 hodinami
Tématické fráze:
veprove platky s celerem,
vepřové s celerem,
masové plátky s celerem,
vepřové maso s celerem a sýrem,
vepřový plátek s celerem,
maso s celerem a sýrem,
zapečené rýže s vepřovým masem a řapíkatým celerem,
veprove platky shranolkami,
recept na vepřové plátky,
vepřové plátky a hranolky,
zapečené maso s celerem a sýrem,
maso zapecene s celerem,
celerové plátky,
zapečený plátek s celerem,
veprova krkovicka zapecena s celerem,
zapekane vepřové plátky v troubě se syrem
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
olej,
šťáva k vepřové pečeni
Komentáře (8)