Zelené brambory

Svetlana Kuchařka:

Přílohy 5 názorů

43

Suroviny

olej
na kostky, nakrájené vařené brambory
cibulka
pórek
petrželová nať
kousek celerové natě
kousek libečku
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nadrobno nakrájený pórek, orestujeme, nakonec přidáme zbytek nakrájené natí.

  2. Zamícháme do směsky natí brambory, promícháme, osolíme, podáváme.

Poznámka

Z nedostatku jiných bylinek jsem použila pouze cibulku, pór a petrželkovou nať. Ale v létě se hodí do brambor dát vše...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zelené brambory

  • Iveta Iveta(neregistrovaná)

    dá se říct, že já jsem celkem začátečník, co se týče těchle jídel.... a recept na tyto brambory jsem pochopila úplně jednoduše... myslím si, že by je tak samo pochopil každý "blbec" .... tak opravdu nechápu, co má nějaká "paní Maruška" za problém...

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    Mařenko, máte možnost mrknout na MOJE recepty - a že jich tam není málo (a dovolím si tvrdit, že je jich hodně originálních, neokoukaných)...opakuji...moc ráda bych vyzkoušela nějaký Váš recept...

    Odpovědět

  • Maruška Maruška(neregistrovaná)

    Svetlano, vy jste asi vůbec nepochopila můj komentář. Na tyto stránky chodí týdně cca 68 000 lidí. Ale to neznamená, že všichni musí být zaregistrovaní. Ten kdo se zaregistruje a rozhodne se nabídnout recept, tak by to měl být recept úplný. Recept, podle kterého dokáže navařit i začínající kuchařinka. A když někdo uvede tak primitivný recept jak vy, tak by měl být napsaný aspoň srozumitelně. Místo slovíčka promiňte, já to doplním atd. se urážíte. A stačí tak málo – dopsat přípravu brambor. Mně se zdá, že jak je vyhlášená soutěž o pekárnu, tak někdo honí bodíky. Svetlano, není to závist, dělejte si co chcete. Každý z nás má možnost soutěže se zúčastnit. Ale připadá mi to velice trapné a zejména nefér vůči ostatním děvčatům, co doopravdy nabízejí kvalitní recepty, složitější recepty, recepty méně známé, krajové speciality atd. a postup přípravy neodfláknou.

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    Mařenko, zaregistrujte se, vložte nějaký bezva recept, moc ráda vyzkouším....

    Odpovědět

  • Maruška Maruška(neregistrovaná)

    Jestli se Svetlana rozhodla uveřejnit tak jednoduchý a primitivný recept, tak měla aspoň dbát, aby byl použitelný pro laiky. Světlano, recept je přece určen jim, ne? Jenomže laik, který by si chtěl podle vašeho receptu brambory udělat, tak neví do jaké směsky brambor má zamíchat cibulku atd. Řeknete si, že je to jasné? Jasné je to jenom tomu, kdo se s vařením aspoň trochu seznámil. Ale tyhle lidi si přece takovéto brambory udělat umí i bez receptu. Takže předpokládám, že recept je určen pro úplné laiky, tak ho podle toho opravte, doplňte. (Cibulka se má dát do syrových brambor :-8 ).

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zelené brambory speciality z brambor zelený brambor brambory zelene zelená brambora speciality z brambor recepty krajové speciality recepty zelený brambory krajové speciality jednoduché recepty z brambor krajové speciality - recepty speciality s brambor krajová jídla z brambor když jsou brambory zelené krajové speciality s brambor krajové recepty brambory s celerovou natí příprava brambor specijality s brambor trochu zelené brambory

Zapomněl/a jsem heslo