Losos pečený s česnekem a bazalkovým pestem podávaný s bazalkovo-pestovými brambory
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 262 kJ / 63 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 4,06 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 5,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos pečený s česnekem a bazalkovým pestem podávaný s bazalkovo-pestovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPOD
Moje poznámka
Losos pečený s česnekem a bazalkovým pestem podávaný s bazalkovo-pestovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPOD
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 21 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 6 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 9 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 12 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 13 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 15 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 16 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 18 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
losos délka pečení,
delka pečeni lososa,
losos na pestu z medvediho cesneku,
jak se pece losos,
losos na grilu s pestem,
losos-delka pečení,
pečený losos,
losos s nazalkovym prstem,
pestp na lososa
Suroviny:
losos,
pesto bazalkové,
česnek,
sůl,
pepř,
brambory,
pesto bazalkové,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)