Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 282 kJ / 1 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,98 g |
| Tuky | 45,02 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 82,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky žampionů, osolíme, opepříme a podusíme cca 6-7 minut.
Krok 2: Promícháme je s listy špenátu a polovinou sýra.
Krok 3: Plátky toustového chleba rozválíme válečkem a vyložíme jimi muffinové formy.
Krok 4: Rozdělíme do nich připravenou směs, posypeme zbývajícím sýrem a dáme zapéct do trouby na 200° 7-8 minut.
Zveřejněno 3. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Misky se žampiony a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPEA
Moje poznámka
Misky se žampiony a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPEA
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 3 minutami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 11 minutami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 41 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 1 hodinou
Krémová česnečka
magdalenka před 1 hodinou
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 1 hodinou
Sekaná z pekárny
magdalenka před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
[email protected] před 1 hodinou
Dvojctihodné koláče ze sádla
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
žampiony se špenátem,
tncz nova,
žampiony v miskách
Suroviny:
chléb toustový,
žampióny,
špenát čerstvý,
cibule,
sýr chedar,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (11)
Marcelko, to jsem ráda, že jsi potvrdila, že je to dobré