Marinovaný, špikovaný králík v PH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 900 kJ / 1 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 145,31 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s rýži nebo knedlíkem a zelím a klidně i s těstovinami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: spikovany kralik králík v ph marinovaný králík pečený marinovaný králík kralík špikovaný kralik v pomalem hrnci top recepty králík králík v ph recept králík našpikovany králík z ph marinovany kralik v pomalem hrnci špikovaný králík pečený marinovaný králík v římském hrnci králík nadivoko v ph králík na slanině a žampionech v pomalém hrnci recepty pro ph kralik v remosce králík ma zelenině v remosce špikovaný králík na másle a na cibuli recept marinovany králík
Suroviny: králík, slanina uzená, olej, voda, hořčice francouzská, protlak rajčatový, omáčka sojová, sůl, pepř, chilli, cibule, cibulka jarní, česnek
Marinovaný, špikovaný králík v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPQZ
18 názorů