Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kir Royal
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JR2g
Moje poznámka
Kir Royal
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JR2g
Nejnovější recepty
Těstoviny linguine s kuřecím masem, pórkem a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Žampionová omáčka rychlá
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové „kotlety“
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kousky s fazolkami a paprikou v asijské omáčce
Přidáno 8. 11. 2024 10:40
Vepřová směs s pórkem a rýží
Přidáno 7. 11. 2024 13:07
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
Přidáno 7. 11. 2024 12:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Britský král Eduard VII.: Syn královny Viktorie tak miloval jídlo, že požadoval hodinové přestávky v opeře, aby se najedl
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
Jihočeské AB: Marketingový trik, nebo skutečné máslo? Cukrářka radí, proč tento tuk nedávat do cukroví
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna v zakysané smetaně a bylinkách
Istar před 34 sekundami
Kuře à la kachna
HejMira před 13 minutami
Mamčina trojbarevná buchta
tara23 před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
Wikki před 1 hodinou
Martinské podkovy - rohlíky, martiny, zahýbáky
Bedrunka17 před 2 hodinami
Nadívané hovězí hrudí
tara23 před 2 hodinami
Bezlepkovy chléb který chutná jako klasický
Alinamo před 3 hodinami
Šneky z listového těsta
Annanas před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
matejovylahudky před 15 hodinami
Mazanec pro Irenku
50Mirka před 15 hodinami
Tématické fráze:
cassis recept,
likér cassis recept,
creme de cassis recept,
kir,
co podávat k šampaňskému,
kir recept,
likér creme de cassis recept,
sekt a cassis,
likér cassis,
recept na cassis,
domácí cassis,
recepty s creme de cassis,
koktejl kir royal,
recept creme de cassis,
cassis a sekt,
kasis likér,
koktejl kir,
cassis liker,
kasis likér recept,
priprava napoje kir royal
Suroviny:
rybíz černý,
Komentáře