Zapečený mangold se sýrem ( v remosce)

cathleen Kuchařka: cathleen

Zeleninová jídla 1 názor

Suroviny

mangoldové řapíky (listy šly na špenát)
100-150 g mozzarelly
3 vejce
sůl
pepř
3-4 lžíce olivového oleje
koření na Bylinkové máslo (popř. čerstvé bylinky)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mangoldové řapíky nakrátíme a nachystáme jich tolik, aby jich byla plná remosková mísa.

  2. Asi 5 minut je po částech povaříme v osolené vodě, dobře scezené promícháme s olejem, kořením a solí. Dvě třetiny zeleniny uložíme do lehce vymazané remosky a alespoň trochu utlačíme. Poklademe kolečky mozzarelly, zakryjeme zbytkem řapíků a rermosku zapneme.

  3. Po 20-25 minutách pečení zalijeme rozšlehanými vejci a dopečeme dozlatova. Výborné s novými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený mangold se sýrem ( v remosce)

  • maiva maiva

    Zajisté dobré, jako každá zapečená zelenina:-p+:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: zapečené mangoldové řapíky zapeceny mangold mangold zapečený zapecene rapiky mangoldu mangold s mozzarelou řapíky z mangoldu recepty mangoldové řapíky zapečené řapíky mangoldu zapečené mangoldove zapečené brambory zapečená brokolice a sýrem v remosce zapečená zelenina v remosce mangold se sýrem mangold řapík mangold-zapečené řapíky zapékaný mangold zapečený mangold s vejci mangold zapečený s vejci