Suroviny
Porce: velký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 029 kJ / 5 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,90 g |
| Tuky | 157,79 g |
| Vláknina | 24,75 g |
| Cholesterol | 746 mg |
| Sodík | 3,63 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 963,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse promíchejte všechny suché ingredience, přidejte vejce, olej, marmeládu, rum a mlékem zadělejte lité těsto. Nalijte na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech.
Krok 2: Na náplň tvaroh vymíchejte s mlékem, cukrem, pudinkovým práškem, přidejte žloutek a z bílku vyšlehaný sníh.
Krok 3: Lžící naneste tvarohovou náplň a posypte rybízem nebo jiným drobným ovocem a dejte do vyhřáté (180°C) cca na 25-30 minut péct.
Krok 4: Po vychladnutí jen mírně pocukrujte a můžete podávat. Díky sněhu bude tvaroh i po upečení krásně nadýchaný.
Zveřejněno 26. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strakatý perník s tvarohem a rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EN1
Moje poznámka
Strakatý perník s tvarohem a rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EN1
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 11 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 19 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 8 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 8 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 8 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 10 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 11 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
perník s tvarohem,
rybízová buchta s tvarohem,
buchta s tvarohem a rybízem,
recept na perník s tvarohem,
perník s meruńkami a tvarohem,
tvarohové řezy s rybízem,
koláčky s rybízem a tvarohem,
tvaroh s rybizem,
perník recept,
recept na perník bez rumu a skořice,
orechové zákusky,
perník s tvarohem recept,
perník s litým s tvarohem,
perník z tvarohu,
pernik s ribizem,
tvarohový perník s ovocem,
pernik z tvarohem a ovocem,
tvarohové recepty,
tvaroh v receptech,
perník s jostou
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
vejce,
marmeláda rybízová,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
kakao,
koření do perníku,
skořice,
kůra citronová,
rum,
tvaroh ve vaničce,
mléko,
cukr vanilkový,
pudinkový prášek,
žloutek,
rybíz
Komentáře (4)