Pomazánka z paštiky
Přeměňte obyčejnou paštiku v neobyčejnou a lahodnou pomazánku. Stačí přidat nasekanou cibuli, kyselé okurky, pomazánkové máslo a trochu hořčice pro říz a výborná svačinka je na světě. Pochutnají si i ti, kteří běžně paštiku příliš nemusí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjlp
Moje poznámka
Pomazánka z paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjlp
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 21 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
Susanna před 41 minutami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 46 minutami
Dršťková polévka
Andras před 48 minutami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 1 hodinou
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 2 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 2 hodinami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 3 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z paštiky,
pomazánka z paštiky recept,
pomazánka s paštiky,
pomazánka z paštiky májky,
pomazanky z pastiky,
pomazánka z játrové paštiky,
paštika boženka,
pomazánka z paštiky a pomazánkového másla,
pastika pomazanka,
recepty pomazánky z paštiky,
pomazankazpastiky,
pomazanka z z paštiky,
recept na pomazanku z pastiky,
recepty z paštiky,
pomazánka z májky,
pomazánkazpaštikz,
pomazánka z játrovky,
pomazánkaz paštiky,
pomazánky s paštiky,
recept na pomazánky z paštiky
Suroviny:
paštika,
pomazánkové máslo,
hořčice,
okurky sterilované,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (5)