Suang-si
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 70 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2009 17:18
5. 4. 2009 16:16
5. 4. 2009 16:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 17 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 31 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 37 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuchařské normy online kuchařské normy kuchařské normy teplé kuchyně normy teplých pokrmů normy teplých jídel asijská kuchyně recepty normy teple kuchyne kuchařské normy teplých pokrmů normy pokrmů kuchařské receptůry normy studených pokrmů receptury teplých pokrmú receptury teplych pokrmu online normy kuchařské normy pro kuchaře receptury teplych pokrmu 1986 šuang-si z hovězího masa normy na vaření normy pro vaření receptury a normy teplych pokrmu
Suroviny: roštěná hovězí, omáčka sojová, solamyl, pepř, sůl, olej, pórek, kapie, cibule, žampióny
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
18 názorů