Křupavá celozrnná palačinka plněná krůtím masem a paprikou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 572 kJ / 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,35 g |
| Tuky | 23,14 g |
| Vláknina | 13,14 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 49,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavá celozrnná palačinka plněná krůtím masem a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgZG
Moje poznámka
Křupavá celozrnná palačinka plněná krůtím masem a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgZG
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné těstoviny s krůtím masem,
palečinka wraps,
palačinka krutim s kuřecím masem,
palačinky plněné kuřecím masem,
plněné bramborové placky plněné mletým krůtím masem a zeleninou,
krutí maso se špenátem a palačinka,
celozrna palacinka,
celozrnné těstoviny s krůtím masem
Suroviny:
voda,
mouka hladká celozrnná,
semínka lněná,
sůl,
olej,
maso krůtí,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
římský kmín mletý,
petrželka,
olej,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (1)