Hřibová smaženice s kuskusem
Hřibová smaženice s kuskusem je jednoduché a syté jídlo, které potěší i rychlou přípravou. Hříbky se orestují na másle s cibulkou, přidá se kuskus, vejce a trocha koření. Za pár minut máte na talíři voňavou večeři.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 263 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,95 g |
| Tuky | 18,15 g |
| Vláknina | 23,79 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 469 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 50,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Moje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 14 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 18 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 4 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 5 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 5 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 5 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 6 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 7 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 7 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 8 hodinami
Tématické fráze:
hribova smazenice,
houbová kuskus,
smaženice z hribu,
smazenice hribu,
kuskus recepty,
anna hřibová,
zbytek smaženice,
netradicni smazenice
Suroviny:
houba hřib,
kuskus,
cibule,
česnek,
máslo,
vývar zeleninový,
vejce,
kmín drcený,
pepř mletý,
petrželka zelená
Komentáře (9)
Klasika je klasika,ale...
Kuskus mi zbyl-neodhadla jsem množství jako zavářku do polévky.Na přílohu ho bylo málo,tak jsem ho zkusila přidat do smaženice
Jana Remkova:Jani,také ho nedělám moc často.Chuťově mi nevadí a sem tam se to dá.Ale maso je maso