Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dijonské pečené brambůrky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

18. 10. 2015 10:32

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 590 kJ / 380 kcal
Bílkoviny4,84 g
Tuky23,50 g
Vláknina4,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy34,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

více insiprací, fotek a receptů mrkněte na web: www.korenizivota.com

http://www.korenizivota.com/dijonske-pecene-brambu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

18. 10. 2015 17:03

Madlo, dobrý nápad, zbyla mi tu i tatarka, tak si je dám jen tak s tatarkou :o)

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 16:35

popoluska340: vyzkúšaj a daj vediet:yes:

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 16:35

Petra: Peti dej vědět, jak to dopadlo! Já je prostě miluju a dělám si je "jen tak" bez čehokoliv...:yes:

popoluska340 popoluska340

18. 10. 2015 16:33

Super receptik,zemiaky robievam veelmi casto v trube,ale s horcicou som este nerobila.Zajtra si spravim na veceru.:yes:

Petra

18. 10. 2015 16:15

Mám dijonskou i hrubozrnnou hořčici, tak určitě vyzkouším, díky za recept :)

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 16:00

Drobek: Drobku děkuji, ani jsem nevěděla, že se nějaké body sbírají... dík za osvětu! Doufám, že si pochutnáš!!:yes:

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 15:59

MarcelaPa: Marcelko já ho včera dala, ale k sobě na web... sem až v mezičase mezi skládání dříví na tuhou severskou zimu.. tak příště zkus ;-)

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 15:58

zizala:

Danca:nech si chutnat :-8

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 15:57

zizala: Žížalko to jsem ráda, že jsi ráda!! tak ať už jsou upečený a křupeš si takhle při nedělním odpoledni..:-))

zizala zizala (moderátorka)

18. 10. 2015 13:42

To zní lákavě, různé pečené brambory máme rádi :-p:yes:

Danca Danca

18. 10. 2015 12:37

Mňam!:-p:yes:

MarcelaPa

18. 10. 2015 11:23

Jé, škoda, že jsi recept nedala včera.:-D Dělala jsem k večeři domácí hranolky pečené v troubě a dala jsem jen olivový olej a sůl. Mohla jsem zkusit inovaci, tak příště.:-)

Drobek Drobek

18. 10. 2015 11:04

Líbí se mi to, brambory v troubě a na klínky pečeme a rádi, rozhodně vyzkouším. Bod už je tam.:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dijonske brambory hořčicové brambůrky recept brambory s dijonskou hořčicí recept na hořčicové brambůrky pečené bramburky dyjonske brambory koření života.com brambory v dijonske horcici brambůrky recept pecene brambory na s dijonskou hořčicí brambůrky horcice dijonské brambory dižonské brambory brambory s dijonskou s hořčicí brambory s dijonskou hořčice pecene zámecké bramburky pečené bramborove klinky pečené brambory s dionskou hořčicí bramburky s hořčicí bramburky s hortici

Suroviny: brambory, hořčice dijonská, olej olivový, ocet jablečný, rozmarýn, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Dijonské pečené brambůrky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EmGN